Nezapomenutelný zážitek s Tlapkovou patrolou

Nezapomenutelný zážitek s Tlapkovou patrolou

Zažijte víkend plný zábavy, soutěží a her s oblíbenými hrdiny z Tlapkové patroly. Ve dnech 5. a 6. 10. v čase od 10 do 18 hodin se mohou všichni milovníci Tlapkové patroly těšit na velkou herní zónu s plněním speciálního úkolu, herní koutek s nejnovějšími hračkami, nebo na kreativní zónu s omalovánkami. Na akci dorazí i oblíbení záchranáři Chase a Marshall, se kterými si děti pořídí fotku nebo si zapózují v tematickém fotokoutku. K programu se navíc přidá i Rubble se svým speciálním stavitelským úkolem a děti nemine ani malý dáreček po splnění zábavných úkolů.

To ale není zdaleka vše! Štěněcí hrdiny doplní hned několik dalších skvělých stanovišť a herních zón. Na co vše se můžete těšit?

HATCHIMALS

Obří vajíčka s překvapením? Seznamte se Hatchimals, magickými stvořeními, která potřebují lásku a péči, aby se vylíhla. Těšit se můžete na velké odhalení s líhnutím obřího vejce. Uhodnete, co se skrývá uvnitř? Uhodněte správně a získejte možnost odnést si domů novinku letošního podzimu – nové Hatchimals. S Hatchimals se můžete také seznámit v herní zóně, která bude součástí tohoto stanoviště.

TECH DECK

Pro všechny skejťáky bude připraven unikátní TechDeck stůl pro fingerboarding, kde bude po celý den přítomen profík, který dětem ukáže, jak se s fingerboardy jezdí. Naučte se parádní triky a získejte navíc cool samolepky.

UNICORN ACADEMY

Na fanynky koníků a jednorožců bude čekat Unicorn Academy se speciální dráhou pro vyzkoušení oblíbeného sportu Hobby Horsing – tentokrát ale s jednorožcem. Po zdolání celé dráhy s překážkami se mohou absolventi akademie těšit na plakáty oblíbeného seriálu Unicorn Academy.

BITZEE

Svoje stanoviště budou mít také interaktivní digitální mazlíčci Bitzee, díky kterým si mohou děti vyzkoušet péči o virtuální domácí zvířátko. Děti se mohou těšit na skládání obřích Bitzee puzzle.

GÁBININ KOUZELNÝ DOMEK

Kdo by neznal úspěšný seriál Gábinin kouzelný domek, který se stal hitem mezi malými slečnami? Na nejmenší návštěvnice bude čekat herní zóna s nejnovějšími produkty, ale také kvíz s drobnou odměnou.

Po celou dobu konání akce na vás navíc čeká sleva 20 % na všechny produkty vybraných značek Spin Master v prodejně Bambule v OC Letňany.